Foto's en video Radio 192 vanaf zee 2002

op .

02192zee27Radio 192 zond op zaterdag 31 augustus 2002 live uit vanaf het schip de Minerva voor Scheveningen. De programma's werden gepresenteerd door Eddie Becker, Ron Bisschop, Peter van Dam, Chiel Montagne, Bart van Leeuwen, Marc Jacobs, Peter Teekamp, Ferry Maat en Hans Hogendoorn. In de programma's werden veel herinneringen aan de zeezenders opgehaald. Om 17:00 werd het originele laatste uur van Radio Veronica uitgezonden. Een tender zorgde ervoor dat ieder uur fans van de zeezenders het schip de Minerva konden bezoeken.


De belangstelling voor het evenement was groot waardoor het aan boord van het tijdelijke zendschip een gezellige drukte was. De stevige wind zorgde in de middag tijdens het programma van Peter Teekamp wel voor schuivende CD- en jingle rekken.

Tijdens het programma van Ferry Maat en Hans Hogendoorn was er assistentie nodig om de op de golven meedeinende microfoon standaard op zijn plaats te houden.
De radio uitzending vanaf zee was de afsluiting van de zeezender week op Radio 192 van 25 tot en met 31 augustus. Tijdens deze zeezender week hebben diverse oud zeezender DJ's programma's gepresenteerd op radio 192. Zo waren Joost den Draaijer, Ton Schipper, Hans Hogendoorn, Edo Peters, Chiel Montagne, Jan van Veen, Tony Berk en Erik de Zwart te horen in speciale programma's.

> foto's Radio 192 live vanaf zee 2002 <

Video: copyright Jan Hariot

Copyright tekst en foto's: MediaPages