Foto's presentatie Veronica boek

op .

hans21Vrijdag 17 november vond in een overvol EetCafé Cartouche in Hilversum de presentatie plaats van het nieuwe boek "Radio Veronica, Hoe de wal het schip keerde" van Hans Becker. Auke Kok (auteur van Dit was Veronica) interviewde Hans over zijn boek en zijn verleden bij de zeezender Veronica. Uitgever Fred Baggen overhandigde het eerste exemplaar aan Hans. Veel voormalig Veronica medewerkers waren aanwezig bij de presentatie. Een fotoreportage van de boekpresentatie staat nu op MediaPages.


>> bekijk hier een fotoreportage van de boekpresentatie <<

hans39De presentatie werd muzikaal omlijst door The Lagos Brothers. De geluidstechniek was in handen van Niels Zack. Hans Hettelder was aanwezig met zijn model van het zendschip van Radio Veronica. Alex en Ria van den Hoek maakten filmopnames van de boekpresentatie. De video van Alex, met interviews door Wim van de Water, komt binnenkort online.

Tijdens de boekpresentatie vond ook de première plaats van de radiocommercial voor het Radio Veronica boek. De radiocommercial is ingesproken door Bart van Leeuwen en gemixed door Harm ten Brink. De commercial is o.a. te horen op Extra AM 1485, te beluisteren in Amsterdam en via internet.

Zaterdag 18 november besteedde de Gooi & Eemlander aandacht aan de presentatie van het Veronica boek middels een foto van Hans Becker en Ad Bouman en een kort verhaal.

Dit waren de aanwezigen in EetCafé Cartouche tijdens de boekpresentatie:
Hans Becker, Bertie Becker, Colin Becker, Ad Bouman, Karin Bouman, Marcel Bouman, Ruud Westbroek, Ren Groot, Bert Verweij, Francis Bouwman, Gerda Mijnhout, Loekie Verweij, Bart van Leeuwen, Cees Manintveld, Harm ten Brink, Harry Knipschild, Bram Bom, Jean-Pierre Burdorf, Erwin Kettman, Jaap & Jacqueline Schut, Alex & Ria Hoek, Niels & Helene Zack, Jaap Jansen, Peter Voskuyl, Auke Kok, Fred Baggen, Hans Knot, Hans Hettelder en Wim van de Water.

De ruim 60 foto's op MediaPages van de boekpresentatie zijn gemaakt door Wim van de Water, Helene Zack, Bert Verweij, Jacqueline Schut en Hans Knot.

Het boek "Radio Veronica, Hoe de wal het schip keerde" wordt uitgegeven door Aldus Boek Compagnie en is o.a. verkrijgbaar in de Museum RockArt webshop.

Lees hier meer informatie over het boek op MediaPages.

Jaap Jansen maakte een speciaal programma over Radio Veronica met Hans Becker op Radio Extra Gold: downloadlink.

Hier onder de radiocommerical voor het boek ingesproken door Bart van Leeuwen en gemixed door Harm ten Brink.
En de videopromo voor het boek en het verslag van de boekpresentatie gemaakt door Alex van den Hoek.Copyright foto's en verslag: MediaPages

Tags: Radio Events