Bart van Leeuwen bij Radio M Utrecht

op .

bartvanleeuwen2Bart van Leeuwen is deze zomer te horen bij Radio M Utrecht. Van 24 juni tot begin augustus presenteert hij elke zaterdag en zondag van 14.00 tot 18.00 uur het middagprogramma 'Lekker weer Van Leeuwen'. Bart van Leeuwen begon zijn radioloopbaan in 1973 bij de zeezender Veronica en werkte later voor o.a. de zeezender Radio Mi Amigo, de Veronica Omroep Organisatie, Radio 10, Radio 538 en Radio Veronica. Met Bart keren ook de bekende onderdelen "Raad waar die staat" en "De plaat en zijn verhaal" terug op de radio.


bartIn het radioprogramma "Lekker weer Van Leeuwen" presenteert Bart de beste muziek van nu en toen. Ook speelt hij het beroemde radiospelletje Raad waar die staat. Luisteraars raden door middel van verschillende aanwijzingen waar verslaggever Fred Siebelink zich in de provincie Utrecht bevindt. Deelnemers maken elk weekend kans op toegangskaarten voor Dierenpark Amersfoort.

De plaat en zijn verhaal is deze zomer ook weer terug op de radio. Een vertaalde tekst van een bekende popballad maakt het vaak verrassende en ontroerende verhaal achter de plaat bekend. Verder mogen luisteraars elke zaterdag en zondag stemmen op hun favoriete muziek. Van de artiest met de meeste stemmen draait Bart vier bekende hits.

"Radio M Utrecht is een gezellige vrolijke zender, daar breng ik deze zomer graag mijn weekends door. Met Lekker weer van Leeuwen wordt het op zaterdag- en zondagmiddag echt zomer op uw radio, dat beloof ik", aldus Van Leeuwen.

Radio M Utrecht is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht.

Weblink: Radio M Utrecht

Weblink: Bart van Leeuwen


Foto1: Bart van Leeuwen op het Veronica schip in Amsterdam (Copyright: Harm ten Brink / Bart van Leeuwen)

Foto2: Bart van Leeuwen in 1973 bij Radio Veronica (Copyright: Hans Becker)

Bron/tekst: Radio M Utrecht

Tags: Nieuws Archief