Zoektocht naar Ineke van Geenen

op .

inekevangeenenNederlandse muziekkenner en liefhebber Bouke van Gelderen is, samen met de Facebook pagina ‘NLDiscografie’ en Museum RockArt, een zoektocht gestart naar de Nederlandse zangeres Ineke van Geenen. In 1971 verscheen haar single ‘You’ met op de B-kant ‘All day long’, uitgebracht door platenmaatschappij Negram. Beide nummers zijn geschreven door Hans Vermeulen. Diverse oproepen voor meer informatie over Ineke van Geenen hebben nog niets opgeleverd, vandaar dat Bouke het op deze manier probeert.


Bouke wordt in zijn zoektocht geholpen door Jacqueline Schut en Annet Oudt van Museum RockArt. Jacqueline fotografeerde de hoes en de single en Annet Oudt maakte er een MP3 van, waarna Bouke de A en de B kant van de single op Youtube heeft geplaatst.

Wie meer informatie heeft over de Nederlandse zangeres Ineke van Geenen kan contact opnemen met Bouke van Gelderen via Facebook of door een mail te sturen naar MediaPages op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

inekeyouinekealldaylong

Bron/tekst/beeld/audio/video: Bouke van Gelderen / Annet Oudt / Jacqueline Schut / Museum RockArt / MediaPages

Tags: Nieuws Actueel