RadioDay 2023

op .

radioday2023bZaterdag 13 mei is het zover. Na zes jaar openen de deuren van de internationale RadioDay weer in Harlingen. Het internationale radio-evenement is dit jaar georganiseerd in de Harlinger brouwerij “Brouwdok” aan de Nieuwe Willemskade en aan boord van het radiozendschip Jenni Baynton. In de brouwerij kun je lekker grasduinen in de marktkramen van de Radiomarkt met nostalgische T-shirts en stickers van oude radiostationsof luisteren naar oude video-, en audio opnamen.


Ook kun je je vergapen aan de prachtige scheepmodellen van Hans Hettelder. Verspreid over de dag kun je interviews, discussies en presentaties met radiojocks en programmamakers bijwonen.

Open Radioschip
Ook het radiolichtschip Jenni Baynton istijdens radioday 2023 open voor publiek. Aan boord wordt live radio gemaakt, door landelijk bekende diskjockeys. De lijst van deelnemers groeit snel en DJ’s, die er bij zijn op Radioday 2023, maken we binnenkort op deze plek bekend.

Aanmelden
Je kunt je vanaf 2 april via email (adres wordt binnenkort bekend gemaakt) in de voorverkoop al een toegangsbewijs met korting aanvragen voor RadioDay 2023.

Zoek ons ook op Facebook
https://www.facebook.com/search/top?q=radioday%20harlingen
https://www.facebook.com/search/top?q=radiolichtschip

Bron/tekst: Sietse Brouwer / MediaPages

Tags: Nieuws Actueel