Kerst 2022 bij Museum RockArt

op .

rockartshopIn verband met de kerstvakantie is Museum RockArt naast de standaard openingsdagen donderdag, vrijdag, zaterdag ook weer op de woensdagen geopend. RockArt Shop XL is tevens extra op de woensdagen geopend. Dit betreft dus woensdag 28 december en 4 januari. De eerste zondag valt dit jaar op nieuwjaarsdag. In verband hiermee zal de maandelijkse zondagopening verplaatst worden naar zondag 8 januari. In museum RockArt vormen de Golden Earring / Rolling Stones en Zeezenders een vast en uitgebreid onderdeel van de expositie.


Daarnaast wordt er regelmatig gewisseld met de collectie dus er is altijd wat nieuws te zien. Ook in de shop wordt het aanbod regelmatig uitgebreid.Ouderen herbeleven hun jeugd bij het zien van de uitgebreide collectie en jongeren daarentegen verbazen zich over onze rijke muziekgeschiedenis.

De vrijwilligers van Museum RockArt geven desgewenst uitleg bij de diverse topstukken waaronder de volledig gerestaureerde boordstudio van het zendschip de “Norderney” waarvandaan de laatste uitzending van Radio Veronica plaatsvond.

Museum RockArt is gevestigd aan de Zekkenstraat 42 te Hoek van Holland. Entree is € 7,50 per persoon.

Rotterdampashouders en donateurs van Museum RockArt hebben gratis toegang.


Foto: Jacqueline & Jaap Schut in de RockArt Shop XL (Copyright: Museum RockArt)

Bron/tekst: Jaap & Jacqueline Schut / MediaPages

Tags: Nieuws Actueel