Record Store Day in RockArt

op .

rockartshopDe jaarlijkse Record Store Day vindt dit jaar plaats op zaterdag 23 april. Record Store Day is een internationaal georganiseerde feestdag, waarop wereldwijd de platenwinkels en platenlabels extra activiteiten organiseren om de branche te promoten. Ruim 250 exclusieve titels zullen vanaf deze dag uitsluitend verkrijgbaar zijn bij de deelnemende onafhankelijke platenzaken in Nederland. Ook dit jaar is er in de RockArt Shop XL weer een diversiteit van deze exclusieve titels verkrijgbaar. Het betreft vaak gelimiteerde uitgaven dus mis het niet.


Floor Jansen is dit jaar de ambassadeur van Record Store Day in Nederland. Ter gelegenheid hiervan is er een solosingle van Floor Jansen uitgekomen op goudkleurig vinyl. Deze ligt (zolang de voorraad strekt) voor de eerste klanten op zaterdag 23 april gratis klaar. De koffie staat gratis klaar en bij aankoop van een RSD album heeft u deze dag vrij toegang tot het Museum.

De toegenomen vraag naar vinyl, wat natuurlijk fantastisch is heeft helaas wel tot gevolg dat de productie van sommige RSD items vertraging oploopt. Daardoor is de release van een aantal titels verplaatst naar een latere datum. Deze 2e RSD Drop zal op 18 juni 2022 zijn.

RockArtShop XL is gevestigd aan de Zekkenstraat 42 te Hoek van Holland en is geopend op donderdag/vrijdag/zaterdag en 1e zondag van de maand van 11.00 tot 17.00 uur. Meer info te vinden op www.rockart.nl.

Foto: Jacqueline & Jaap Schut in de Rock Art Shop (Archief: MediaPages)

Bron/tekst: Jacqueline & Jaap Schut / MediaPages

Tags: Nieuws Actueel