RockArt Shop XL is open

op .

rockartshopHet is algemeen bekend dat de Musea nog niet open mogen. Maar in de RockArtShop XL winkel je in de meest muzikale (museale) entourage die er bestaat! Met maximaal 10 klanten in de vergrote shop opstelling kun je veilig en op je gemak struinen tussen de enorme muziek- en merchandise collectie die hier te koop is. Ook voor de exclusieve Golden Earring merchandise ben je hier aan het juiste adres. RockArt is ook het startpunt voor een heerlijke Songfestival wandeling langs 12 punten in Hoek van Holland! (Update 19 mei)


Bij ieder punt kan via een QR-code een gezellig Songfestival liedje beluisterd worden. De route is verkrijgbaar bij RockArt.

RockArt neemt dit jaar ook weer deel aan de Record Store Day. Zaterdag 12 juni is de eerste RSD Drop van dit jaar. Op deze dag verschijnen er exclusieve titels die alleen verkrijgbaar zijn bij de onafhankelijke platenzaken. Het betreft een grote diversiteit aan titels, maar ook een aantal live-albums. Het betreft vaak gelimiteerde uitgaven dus mis het niet. Deze dag is de RockArt Shop XL geopend vanaf 9.00 uur. De lijst met releases is te vinden op recordstoreday.nl. De 2e RSD Drop is zaterdag 17 juli.

RockArtShop XL geopend tijdens de Pinksterdagen
Met de huidige versoepelingen mogen musea nog niet open maar zowel 1e als 2e Pinksterdag is de RockArtShop XL geopend van 11.00 tot 16.00 uur. In de RockArtShop XL kan in een unieke muzikale omgeving gewinkeld worden. De ruimte van de shop is zodanig uitgebreid dat er op het gemak en veilig gewinkeld kan worden. Door de uitbreiding van de shop kan er relaxed gesnuffeld worden in het grote assortiment vinyl.


RockArtShop XL
is gevestigd aan de Zekkenstraat 42 te Hoek van Holland. Meer info te vinden op www.rockart.nl.


Foto: Jacqueline en Jaap Schut in de RockArt Shop XL (Archief: MediaPages)

Bron/tekst: Jaap & Jacqueline Schut / MediaPages

Tags: Nieuws Actueel