Earring merchandise bij RockArt

op .

rockartshopDat de Golden Earring een belangrijk onderdeel vormt in Museum RockArt in Hoek van Holland is inmiddels algemeen bekend. De Nationale trots is als een rode draad verweven in de uitgebreide collectie van het Museum. Vanaf nu is de Shop van Museum RockArt echter ook de enige plek waar de officiële Golden Earring merchandise verkocht wordt. Dat komt door een jarenlange vriendschap met Hans Muijson van Second Live Products. Hans is al meer dan 40 jaar hét vertrouwde gezicht bij concerten van de Earring als verzorger van de band en de merchandise.


rockartgoldenearringMet Hans Muijson is nu een vergaande samenwerking ontstaan waarbij Hans de complete verkoop van de merchandise heeft overgedragen aan RockArt. De officiële merchandise bestaande uit o.a. T-shirts & mondkapjes zijn online te bestellen in de RockArt webshop en als het museum met de shop weer open mag zal e.e.a. uiteraard ook fysiek in de shop te koop zijn.

Naast de verkoop van merchandise is RockArt uiteraard ook de aangewezen plek voor aanschaf van CD’s/DVD’s en Vinyl van de Golden Earring.

Museum RockArt met daarbij de RockArt Shop is gevestigd aan de Zekkenstraat 42 te Hoek van Holland.


Foto 1: Jacqueline en Jaap Schut in de Museum RockArt Shop (Copyright: Jaap Schut)

Foto 2: Golden Earring merchandise in de Museum RockArt Shop (Copyright: Jaap Schut)

Bron/tekst: Jaap & Jacqueline Schut / MediaPages

Tags: Nieuws Actueel