Bezoek aan zendschip Jenni Baynton

op .

jennibayntonEind augustus wordt er weer live uitgezonden vanaf het radioschip Jenni Baynton. Normaal ligt het zendschip in Harlingen, maar tijdens de live uitzendingen ligt de Jenni Baynton 5 mijl uit de kust op zee. De live programma's vanaf de Jenni Baynton worden uitgezonden op 747AM. Belangstellenden kunnen het zendschip bezoeken op zaterdag 25 augustus, zondag 26 augustus en zaterdag 1 september. Bezoekers worden met de tender naar het zendschip gevaren en verblijven ruim een uur aan boord waarna met de tender terug wordt gevaren naar Harlingen.


Een bezoek aan het radioschip Jenni Baynton is mogelijk op zaterdag 25 augustus (afvaart om 8:30 uur), zondag 26 augustus (afvaart om 15:00 uur) en zaterdag 1 september (afvaart om 12:00 uur).
Het vertrekpunt is in Harlingen waar de tender Ome Cor in ongeveer 45 minuten naar het radioschip Jenni Baynton vaart. Na een verblijf en een rondleiding van ruim 1 uur worden bezoekers met de tender terug gebracht naar Harlingen.
De prijs per persoon is 45,-. Voor 3 personen zijn de kosten 100,-.

Boekeningen en meer informatie via het mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer info: Facebook pagina Offshore 2018 Jenni Baynton


Foto: radioschip Jenni Baynton (Copyright: Offshore 2018 Jenni Baynton)

Bron: Offshore 2018 Jenni Baynton / MediaPages

Tags: Nieuws Actueel