Nog meer cadeaus bij Noordzee boek

op .

marcwim2lMarc van Amstel bracht vorige week een bezoek aan het Museum van de 20e Eeuw. Marc werkte in de jaren '70 bij Radio Noordzee en is uitgever van het boek "Radio Noordzee: De gouden glans van Radio". Voor de kopers van het boek bij het Museum van de 20e Eeuw nam Marc twee leuke cadeaus mee. Als gevolg daar van verkocht het museum in één week tijd haar complete voorraad Noordzee boeken. Vandaag bracht Marc een nieuwe voorraad boeken en nòg meer nieuwe Noordzee cadeaus voor de kopers van het boek. (Update 21-6-2019)


Kopers van het boek "Radio Noordzee: De gouden glans van radio" in de winkel en de webshop van het Museum van de 20e Eeuw krijgen exclusief:
- Een uniek gedrukt exemplaar van de Radio Noordzee Top 50 van 31 augustus 1974
- Een Radio Noordzee pen
- Een Radio Noordzee "Hou 'm in de lucht" sticker
- Een Radio Noordzee "Keihard de beste" sticker
En iedere 5e koper van het Radio Noordzee boek krijgt een unieke Radio Noordzee QSL kaart!

Directe link naar het Radio Noordzee boek in de webshop van het Museum van de 20e Eeuw:
http://museumhoorn.luondo.nl/rni

Maar wees er snel bij want het Radio Noordzee boek is bijna uitverkocht!

De Radio Noordzee Top 50 van 31 augustus 1974 is destijds wel samengesteld maar niet uitgezonden en ook niet gedrukt. Op het oorspronkelijke gedrukte exemplaar van 31-8-1974 stond de geschiedenis van het station en een dankwoord. Marc van Amstel heeft de gegevens van deze laatste Radio Noordzee Top 50 weten te achterhalen en alsnog laten drukken. Zodat er nu dus alsnog, ruim 40 jaar later, een gedrukt exemplaar is van de laatste Radio Noordzee Top 50.

In het boek "Radio Noordzee: De gouden glans van radio" vertellen de booteigenaren Meister en Bollier en ook Kapitein Harteveld hun verhaal en komen deejays als Joost den Draaijer, Jan van Veen, Ferry Maat, Tony Berk, Leo van der Goot, Hans ten Hooge, Andy Archer (e.a.) aan het woord over hun tijd bij RNI. Het is een kleurrijk boek met 160 pagina’s, 175 foto’s en circa 75 andere illustraties en de moeite waard voor zowel de toenmalige luisteraar van Radio Noordzee als de echte zeezenderfan. Het boek is geschreven door Ferry Eden en uitgegeven door Marc van Amstel.

Marc van Amstel werkte na de zeezender Radio Noordzee o.a. voor de Wereldomroep, het ANP, de TROS, Omroep Flevoland en RTV Utrecht. Marc van Amstel is nu iedere dag te beluisteren op KBC Radio.

Ferry Eden werkte bij de zeezenders Radio Mi Amigo, Radio Mi Amigo 272 en Radio Monique, bij de Vlaamse zenders Radio Maeva en Radio Contact en bij Keistad FM, Radio 192 en Radio Extra Gold. Ferry Eden presenteert iedere maand een nieuwe historische Radio Mi Amigo Top 50.


UPDATE 21-6-2019
De Radio Noordzee pennen, stickers en QSL kaarten als cadeau bij het Radio Noordzee boek zijn helaas helemaal op.
De allerlaatste exemplaren van het Radio Noordzee boek zijn nu nog te bestellen via deze link: http://museumhoorn.luondo.nl/rni
Bij aankoop van het boek ontvang je gratis een uniek gedrukt exemplaar van de Radio Noordzee Top 50 van 31 augustus 1974.


Foto: Marc van Amstel en Wim van de Water in de winkel van het Museum van de 20e Eeuw met het Radio Noordzee boek en de cadeaus bij het boek (Copyright: MediaPages)

Bron/tekst: MediaPages

Tags: Nieuws Actueel