Uniek cadeau bij Radio Noordzee boek

op .

wimenmarc1aMarc van Amstel bracht zondag een bezoek aan het Museum van de 20e Eeuw in Hoorn. Marc werkte in de jaren '70 bij de zeezender Radio Noordzee en is uitgever van het boek "Radio Noordzee: De gouden glans van Radio". Voor de kopers van het boek in de winkel en de webshop van het Museum van de 20e Eeuw nam Marc twee leuke cadeaus mee. Het gedrukte exemplaar van de Radio Noordzee Top 50 van 31 augustus 1974 en een Radio Noordzee pen. Het Radio Noordzee boek is bijna uitverkocht, dus wees er snel bij!


Marc van Amstel werkte na de zeezender Radio Noordzee o.a. voor de Wereldomroep, het ANP, de TROS, Omroep Flevoland en RTV Utrecht.

In het boek "Radio Noordzee: De gouden glans van radio" vertellen de booteigenaren Meister en Bollier en ook Kapitein Harteveld hun verhaal en komen deejays als Joost den Draaijer, Jan van Veen, Ferry Maat, Tony Berk, Leo van der Goot, Hans ten Hooge, Andy Archer (e.a.) aan het woord over hun tijd bij RNI. Het is een kleurrijk boek met 160 pagina’s, 175 foto’s en circa 75 andere illustraties en de moeite waard voor zowel de toenmalige luisteraar van Radio Noordzee als de echte zeezenderfan. Het boek is geschreven door Ferry Eden en uitgegeven door Marc van Amstel.

Kopers van het boek "Radio Noordzee: De gouden glans van radio" in de winkel en de webshop van het Museum van de 20e Eeuw krijgen exclusief een uniek gedrukt exemplaar van de Radio Noordzee Top 50 van 31 augustus 1974 en een Radio Noordzee pen cadeau!
De Radio Noordzee Top 50 van 31 augustus 1974 is destijds wel samengesteld maar niet uitgezonden en ook niet gedrukt. Op het oorspronkelijke gedrukte exemplaar van 31-8-1974 stond de geschiedenis van het station en een dankwoord. Marc van Amstel heeft de gegevens van deze laatste Radio Noordzee Top 50 weten te achterhalen en alsnog laten drukken. Zodat er nu dus alsnog, ruim 40 jaar later, een gedrukt exemplaar is van de laatste Radio Noordzee Top 50.

Directe link naar het Radio Noordzee boek in de webshop van het Museum van de 20e Eeuw:
http://museumhoorn.luondo.nl/rni

Foto: Marc van Amstel en Wim van de Water in de winkel van het Museum van de 20e Eeuw met het Radio Noordzee boek en de cadeaus bij het boek (Copyright: MediaPages)

Bron/tekst: MediaPages

Tags: Nieuws Actueel