Foto's ABTT 50 jaar 192 Museum 2017

op .

ab65Op 11 februari bestond de Adje Bouman Top 10 (ABTT) 50 jaar. De ABTT begon in 1967 bij de zeezender Radio Veronica. Het jubileum van de ABTT werd gevierd op zaterdag 11 februari met een live uitzending op 192TV van 12 tot 16 uur. Het jubileum programma was tevens te beluisteren via de internet stream van de ABTT website. Veel voormalig collega's kwamen Ad Bouman feliciteren met het jubileum. Dat gebeurde onder grote publieke belangstelling in het pand van 192TV en het 192 Museum in Nijkerk. Een fotoreportage van dit evenement staat nu op MediaPages.


> Fotoreportage ABTT 50 jaar op MediaPages <

O.a. Tineke, Lex Harding, Bart van Leeuwen, Will Luikinga, Juul Geleick, Karel van der Woerd, Erik de Zwart, Ben Cramer, Peter Koelewijn, Jose Hoebee, Ronnie Tober, De Deurzakkers en Swanet Vink kwamen Ad Bouman in de live uitzending van 192TV feliciteren met het jubileum van de ABTT.

Verder waren aanwezig o.a. Johan van der Kolk, Hans van Velzen, Sieb Kroeske, Anuschka, Hans Hogendoorn, Ger Lammens, Bert Verweij, Loekie Verweij, Marcel Bouman, Johan Kentin, Kees Brinkerink, Douwe Dijkstra, Vincent Schriel, Andre Koolen, Jaap Jansen, Jan van Weeterloo, Bert van Breda, Dirk van Dijk, Frank van Agtmaal, Hans Hettelder, Ben Meijering, Marijke Dimmers, Anneke van Dijk, Bob Bootsma, Rob Hofland, Peter Koenders, Hans Knot, Martin van der Ven, Rob Schel en Niels en Helene Zack.

Alex van den Hoek verzorgde het camerawerk voor 192TV. Alex en Ria van den Hoek en Ted Sabbé filmden interviews van Wim van de Water met o.a. Johan van er Kolk, Hans van Velzen, Ben Cramer, Peter Koelewijn, Karel van der Woerd, Juul Geleick, Hans Hogendoorn, Ad Bouman en Bert van Breda. Een video verslag van het evenement en de interviews wordt binnenkort uitgezonden op de 192 videostream.

> Uitgebreid persbericht ABTT 50 jaar op MediaPages <


Copyright/bron: MediaPages

Foto: Wim van de Water in gesprek met Ad Bouman (Copyright: MediaPages)

Copyright foto's: MediaPages, Wim van de Water, Niels & Helene Zack, Alex van den Hoek en Rob Schel.

Tags: Radio Events