Museum RockArt open tijdens Pasen

op .

boordstudioMuseum RockArt is dit jaar zowel 1e als 2e Paasdag extra geopend. Voor zowel jong als oud is een bezoek aan Museum RockArt zeker de moeite waard. Ouderen herbeleven hun jeugd bij het zien van de uitgebreide collectie en jongeren daarentegen verbazen zich over onze rijke muziekgeschiedenis. De vrijwilligers van Museum RockArt geven desgewenst uitleg bij de diverse topstukken waaronder de volledig gerestaureerde boordstudio van het zendschip de “Norderney” waarvandaan de laatste uitzending van Radio Veronica plaatsvond.


Je bent jong en je wilt wat! Maar ook als je (iets) ouder bent, kun je nog veel willen. En dat geldt zeer zeker voor zanger Pete Bakker uit Maassluis. Deze 71 jarige zanger gaat op donderdag 29 maart DVD opnames maken in het enige Nederlandse popmuseum, RockArt in Hoek van Holland. De vele historische items uit de collectie van museum RockArt zullen dienen als decor voor de muziek DVD.
De productie van de DVD is in handen van Jaap van Didden van JVD-recording. Het museum is deze dag gewoon geopend vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur. Als bezoeker van het museum kunt u de opnames bijwonen, wat toch weer een extra attractie is tijdens uw bezoek.

Museum RockArt is gevestigd aan de Zekkenstraat 42 te Hoek van Holland en is geopend op donderdag, vrijdag, zaterdag, iedere 1e zondag van de maand en in de schoolvakanties tevens op de woensdagmiddagen van 13.00 tot 17.00 uur. Entree is 7,50 per persoon.
Rotterdampashouders en donateurs van Museum RockArt hebben gratis toegang. Westlandpashouders ontvangen 2,50 korting op de entreeprijs.


Foto: voormalig Veronica boordmedewerkers Hans van Velzen en Johan van der Kolk in de in 2014 gerestaureerde Veronica boordstudio in Museum RockArt (Copyright: MediaPages)

Bron/tekst: Jaap & Jacqueline Schut

Tags: Nieuws Actueel