Koos van Dijk in Museum RockArt

op .

shopZondagmiddag 27 november is Museum Rockart en de RockArt Shop extra geopend van 13 tot 17 uur. In het ruime assortiment in de RockArt Shop vindt u vast het perfecte Sinterklaascadeau. Vervolgens even terug naar uw muzikale jeugd met een bezoek aan de huidige expositie 'Kroonjuwelen van de Popmuziek´. De gerestaureerde boordstudio van Radio Veronica is ook nog steeds te zien in Museum RockArt. Vanaf 15 uur zal Koos van Dijk aanwezig zijn in Museum RockArt om zijn onlangs verschenen boek “KOOS – Het verhaal van de manager van Herman Brood” te signeren.


Koos van Dijk (Winschoten, 28 februari 1945) is manager voor het leven van de in 2001 overleden rocker des vaderlands, Herman Brood. De twee waren onlosmakelijk met elkaar verbonden. Koos zag het als zijn taak om het woelige leven van Brood in goede banen te leiden. In dit boek neemt hij de lezer niet alleen mee terug in de tijd naar de periode aan de zijde van Brood, maar ook naar zijn eigen jeugd, zijn schooltijd, zijn eerste baantje in de wereld van witgoed en televisies, en zijn korte loopbaan als horecaman te Winschoten. Uiteraard komt ook zijn relatie met de erven Brood ter sprake, die er niet eenvoudiger op is geworden na de spraakmakende uitzending van het tv-programma Rambam in januari 2016. Koos komt nu met zijn eigen verhaal. Met echtheidscertificaat! Onvermoeibaar met Koos pratend achter het stuur tekende muziekfreak Robbert Tilli dit verhaal op, en ontstonden geleidelijk aan de contouren van dit ‘boek op wielen’, geschreven met een lekker vaartje.

Museum RockArt en de RockArt Shop zijn gevestigd aan de Zekkenstraat 42 te Hoek van Holland. De shop is gratis toegankelijk. Entree voor het museum is 7,50


Foto: Museum RockArt Shop (Copyright: Jaap Schut)

Bron/tekst: Jaap & Jacqueline Schut

Tags: Nieuws Actueel